Het Belevenissen Boekje

Wat wij belangrijk vinden is dat de bso-tijd waardevolle belevenissen met zich meebrengt, waar kinderen een leven lang plezier van kunnen hebben.

Als een activiteit waardevol en betekenisvol wordt, dan beleef je nog meer plezier. Je gaat een klein avontuur aan en je begint te ontdekken. Je wordt uit je comfort- zone  gehaald, om nog breder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Op deze manier ontdek je talenten; niet alleen bij kinderen, maar ook bij professionals zelf. Een medewerker komt uit zijn/haar schulp en wanneer dit gebeurt; hoe mooier het resultaat. Zo komt iedereen tot bloei!

Vanuit deze visie zijn de 75 belevenissen van Bso in Bloei ontstaan. Deze 75 belevenissen kun je vinden in ons Belevenissen Boekje. Het boekje is een soort paspoort voor elk kind van de bso. Het gaat dus de hele bso tijd mee. De 101 belevenissen kunnen afgevinkt worden door de kinderen zelf. De belevenissen passen altijd in een thema, maar een kind is ook vrij in zijn keuze, wanneer ze zelf iets op een bepaald moment willen doen. Deze kinderparticipatie zorgt ervoor dat kinderen nog meer betrokken zijn, waardoor ze ook weer meer plezier zullen beleven in hun belevenis en talenten ontdekt kunnen worden!

Belevenissen Boekje

€7,- per stuk
7
00
Tot 250 stuks
  • 250 Boekjes
  • Display
Populair

Belevenissen Boekje

€7,-per stuk
6
50
250-500 stuks
  • 250-500 Boekjes
  • Display

Belevenissen Boekje

€7,- per stuk
6
25
500-1000 stuks
  • 500 - 1000 Boekjes
  • Display